Збірна Словенії звільнила головного тренера

Томаж Кавчич

Причина - незадовільні результати збірної у Лізі націй

Президент Футбольного союзу Словенії Раденко Міятрович оголосив про відставку Томажа Кавчича з посади головного тренера національної збірної країни.

Також глава союзу зазначив, що на рішення про відставку фахівця ніяк не вплинув його конфлікт з голкіпером збірної і «Атлетико» Яном Облаком.

«Томаж знає, що результати були незадовільними. Ми не побачили гри збірної Словенії на бажаному рівні. Томаж бачив перспективи розвитку команди, але прийняв рішення федерації з розумінням Ми ніколи не ведемо переговорів з іншими фахівцями, поки біля керма команди стоїть тренер. Зараз ми займемося пошуками нового кандидата», - сказав він.

«Не виключаємо можливості призначення іноземного фахівця, але поки у нас немає конкретних імен. Облак? Гравець ніколи не може стати причиною для звільнення тренера. Ян не вимагав відставки Кавчича», - наводить слова Міятровича прес-служба Футбольного союзу Словенії.

На даний момент словенці займають останнє місце в своїй групі Ліги націй, в якій також грають команди Норвегії, Болгарії та Кіпру.