Збірна України вдруге програла Швейцарії у відборі на Євро-2018

Україна - Швейцарія. Фото: Getty Images

Замість двох очікуваних перемог Україна двічі поступилася Швейцарії

Жіноча збірна України з гандболу зазнала третьої поразки у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2018 і втратила шанси пробитися на континентальну першість.

Поразка на майданчику Швейцарії стала справжньою сенсацією, проте вже кілька днів по тому збірна України поступилася, перехопивши неприємну пальму першості - аутсайдера групи.

Українки здорово почали матч, використовуючи в атаці сильні сторони Ольги Передерій, яка пропускала перший поєдинок. Однак швейцарки швидко знайшли управу з такою грою України, а в другому таймі вже впевнено виходили вперед і більш-менш контролювали хід зустрічі.

Останнім шансом України врятувати гру були індивідуальні дії Вікторії Борщенко, яка забила кілька важливих м'ячів. Однак все рівно Швейцарія краще провела заключний відрізок часу, здобувши перемогу.

Замість двох очікуваних перемог Україна двічі поступилася Швейцарії, після чого опинилася на останньому місці в таблиці після чотирьох турів. З огляду на стан справ, Україні тепер доведеться сподіватися на перемогу над лідером групи Норвегією, щоб зберегти якісь шанси на успіх.

Відбір на Євро-2018

Україна – Швейцарія - 21:22 (9:9)