Збірна України WU-19 зазнала несподіваної поразки на старті відбору до першості Європи

Молоді українки поступилися команді Азербайджану

У середу, 25 жовтня, підопічні Наталії Зінченко стартували у відбірному етапі чемпіонату Європи, який цими днями розпочався в албанських містах Тирані та Дурресі.

Суперниками українок у першому турі була команда Азербайджану, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

За повної переваги нашої команди на полі, «синьо-жовті» поступились з рахунком 0:2, пропустивши по одному м’ячу наприкінці кожного з таймів.

З перших хвилин гри українки заволоділи ініціативою та почали раз-по-раз турбувати голкіпера азербайджанок. А коли до перерви залишалися лічені хвилини, підопічні Наталії Зінченко пропустили «у роздягальню».

Після перерви збірна України ще більше притисла суперниць до воріт, проте кураж у воротах спіймала Суде, яка парирувала кілька ударів впритул.

Витримавши навалу від українських футболісток, Азербайджан зумів завдати ще одного точного удару перед фінальним свистком.

Таким чином, зазнавши прикрої поразки на старті, українські дівчата значно ускладнили собі життя у кваліфікації, проте все ще мають шанси на вихід до наступного раунду.

Попереду чекають поєдинки із командами Албанії та Іспанії.

Чемпіонат Європи-2018 з футболу

Кваліфікаційний раунд

Група 4

Азербайджан WU-19 – Україна WU-19 - 2:0

Україна: Рябовіл – Гриб (Манзюк, 83), Кумеда, Шайнюк, Козлова, Ю. Семенюк (Гірин, 46), Кристіна Козуб, Карина Козуб (О. Семенюк, 89), Рибалкіна (к), Бубняк, Куніна