Як 68-річна бодібілдерка дивує світ своєю неймовірною фізичною формою. Фотогалерея

Британці Анжелі Грехем виповнилося 68 років, у неї двоє дорослих онуків - але вона продовжує щодня займатися в тренажерному залі

В середині 1970-х років Анжела Грехем з Лідса була фотомоделлю, її знімки часто публікували в місцевих газетах. Хлопець, з яким вона зустрічалася, часто купував журнал Muscle & Fitness, де Анжела побачила фото Лізи Лайон - майбутньої американської бодибілдерки.

«Я сказала: «Хочу виглядати, як вона». А мій хлопець відповів: «Не мрій. У тебе для цього немає ні бажання, ні витримки, ні мотивації». І це стало тією мотивацією, яка мені була потрібна».

Зараз біцепси Анжели становлять по 36 сантиметрів в обхваті, і вона легко піднімає вагу власного тіла. Анжела досі займається в тренажерному залі практично щодня - десь по півтори години.

Буває, чоловіки в соцмережах пишуть їй образливі коментарі: «Ти змогла б мене підняти? А перемогти в армрестлінгу?», - але Анжела вважає за краще не переживати з приводу чужої думки:

«У мене завжди був принцип: якщо тобі не подобається, як я виглядаю, не будеш дивитися на мене. А якщо тобі не подобається, яка я людина, просто йди», - пояснює бодібілдер.

Щоденні заняття в тренажерці не обійшлися без травм: наприклад, в минулому році бабуся двічі ходила до хірурга через синдром зап'ястного каналу обох рук. Але, в цілому, їй часто роблять компліменти навіть випадкові перехожі - і ніхто не може вгадати її вік.

«Я зовсім недавно перестала прикидатися, що мені 48. Тепер я просто прошу вгадати, скільки мені, і ніхто ще не дав більше 52», - каже 68-річна британка.