У Чернівцях глядачі ледь не побили арбітрів за рівень суддівства (відео)

Бригаді арбітрів довелося швидко тікати у підтрибунні приміщення

По завершенню поєдинку «Буковина» - «Агробізнес» (1: 2) у 17-му турі Другої ліги бригада арбітрів на чолі з Олексієм Деревінським була змушена тікати від розлючених фанів у підтрибунне приміщення.

Прихильники чернівецької команди залишилися незадоволені роботою арбітрів по ходу матчу, який відбувся у неділю, 22 жовтня. Найактивніші з них зірвалися з місць і побігли в бік арбітрів.

Причиною подібної реакції уболівальників «Буковини» є рівень суддівства. Головний тренер чернівчан Віктор Мглинець після матчу звертав увагу на кілька спірних епізодів. Крім того, що команди переграли замість п'яти хвилин дев'ять, так ще й на восьмій доданій хвилині до другого тайму був призначений пенальті, в результаті якого «Агробізнес» зміг вирвати перемогу.

Це не перший такий резонансний поєдинок у нинішньому розіграші Другої ліги. У матчі між «Енергією» і «Миром» (2:3) у 5-му турі арбітр Павло Сальников призначив пенальті, після якого господарі поля забили гол, проте незабаром скасував взяття воріт. У підсумку його відсторонили від суддівства до 12-го туру, у якому він повернувся в якості резервного арбітра.

«Агробізнес» продовжує лідирувати у турнірній таблиці групи А у Другій лізі, маючи в активі 42 очки. Буковина, у свою чергу, розташовується на 6-му рядку з 14-ма очками.