Apple відновлює роботу майже 100 магазинів по всьому світу

Apple на цьому тижні відновлює роботу магазинів

Всі співробітники магазинів тепер зобовʼязані носити захисні маски, а відвідувачам, які не матимуть своїх масок, надаватимуть захисні засоби

Американська корпорація Apple відновлює роботу мережі власних торгівельних точок, що були закриті на карантин. Наразі відкрито понад 100 крамниць у всьому світі.

Про це повідомляє Applesfera.

«Apple працює над відновленням роботи крамниць у всьому світі, що вже було зроблено більш ніж 100 закладами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомила очільниця роздрібної мережі Apple Дейрдре О'Браєн, у Німеччині та Китаї минулого тижня відновили роботу всі торговельні заклади компанії. Цього тижня, зокрема, запрацюють 25 магазинів у США та 12 магазинів в Канаді.

При цьому Apple обмежує кількість своїх співробітників та прагне контролювати дотримання встановленої дистанції між відвідувачами. Також у компанії повідомили, що всі співробітники зобов'язані носити захисні маски, а відвідувачам без масок їх надаватимуть. Також гостям закладів Apple вимірюватимуть температуру.

У січні через поширення коронавірусу компанія закрила понад 50 магазинів у Китаї, почавши відновлювати їх роботу тільки у середині березня. За межами Китаю Apple почала закривати магазини у березні через уведені карантинні обмеження.

Також компанія має намір вже найближчим часом повернути своїх працівників з віддаленої роботи в офіси у два етапи. При цьому Google і Facebook поки дозволили працівникам працювати з дому до кінця року, а Twitter — залишатися на віддаленій роботі хоч і після пандемії.

Раніше Apple представила новий 13-дюймовий MacBook Pro