На турнірі зі змішаних єдиноборств у Москві сталася масова бійка

Росіянин після гонгу вдарив у щелепу іншого бійця

Вболівальників і команду Нагібіна розтягували співробітники ОМОНу

Вболівальники напали на російського бійця Тимура Нагібін після його поєдинку з суперником. Про це повідомило «Ехо Москви».

Бійка почалася незабаром після того, як Тимур Нагібін вже після гонгу вдарив американського бійця вірменського походження Георгія Караханяна кулаком у щелепу. Рефері негайно зупинив бій, і в результаті російський боєць змішаних єдиноборств був дискваліфікований.

Уже після того, як Нагібін разом з командою покинув октагон і попрямував до роздягальні, до нього підійшли кілька вірменських уболівальників, які кілька разів спробували вдарити бійця. Як випливає з відео, що з'явилися в соціальних мережах, вони кричали услід охорони росіянина слово «нацисти».

Бійка тривала близько хвилини: вболівальників і команду Нагібіна розтягували співробітники правоохоронці. Чи був хтось затриманий за підсумками бійки, неясно.

Сам росіянин вже в підтрибунному приміщенні сказав, що не згоден з рішенням суддів про свою дискваліфікацію і вважає, що правильно вдарив Караханяна в щелепу.

Правоохоронні органи поки офіційно не відреагували на масову бійку під час спортивного заходу.

Нагадаємо, у фінальному матчі чемпіонату Санкт-Петербурга для юнаків до 17-ти років між академією «Зеніту» та ДШОР «Зеніт» (2:1) сталася масова бійка футболістів.