В Австрії знайшли тіла трьох лижників, яких накрили лавини

Усі чоловіки були знайдені у снігу на глибині 2,5-3 метри

В Австрії у результаті пошуково-рятувальних операцій у середу знайшли мертвими трьох лижників, яких накрили раніше снігові лавини.

Про це повідомляє «Австрійське агентство преси» АРА.

«Двоє зниклих в районі Гогенберг (Нижня Австрія) гірськолижників у віці 54 та 58 років, яких розшукували з 5 січня, були знайдені у середу вже мертвими. Обох чоловіків знайшли на висоті близько 1 тис. метрів над рівнем моря. У містечку Лех (Форарльберг) також зафіксовано ще одну жертву лавини. Зниклого у суботу 28-річного німця було засипано снігом та знайдено мертвим», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усі чоловіки були знайдені у снігу на глибині 2,5-3 метри.

Нагадаємо, минулої суботи на заході Австрії у результаті сходження лавини в районі містечка Лех (федеральна земля Форарльберг) загинули троє гірськолижників із Німеччини, четвертого спортсмена з групи розшукували.

Крім того, пошукові групи не припиняли пошуки двох досвідчених місцевих лижників з Нижньої Австрії, зв'язок з якими був втрачений ще 5 січня.

У вівторок у федеральній землі Каринтія у результаті сходження лавини також загинув 24-річний лижний інструктор з Чехії.

Всього в Австрії в результаті сходження лавин цієї зими вже загинули 15 осіб.

В багатьох районах австрійських Альп ы далі зберігається висока лавинна небезпека.