Семен Семенченко народний депутат

Чому важливо знищити всіх «вагнерівців»

Удар по ворожому штабу: відмінний результат діяльності ЗСУ

Про перспективи знищення ворожої військової компанії

Останнім часом «вагнерівці» позиціонується у російських пабликах як основна ударна штурмова сила рашистів на напрямку Бахмута.

Удар українських РСЗВ Himars був нанесений у ніч з 13 на 14 серпня по штабу цієї приватної військової компанії, розташованому в підвальному поверсі житлового будинку на вулиці Миронівській 12 на південно-західній околиці захопленої рашистами Попасної. Якщо робити висновки по фото – то ще один снаряд влучив у квартиру на першому поверсі напівзанедбаного житлового будинку, в якому також дислокувалися найманці.

Розбір завалів рашисти продовжують досі, судячи з фото з російських пабліків у підвалі було кустарно обладнане бомбосховище. Але стріляли майстерно, тому прилетіло саме а незахищену частину.

Втрати вагнерівців дуже серйозні. Аналіз відео знятого українськими патріотами з місця говорять про те, що удар був добре спланований і наші довго чекали, поки на командному пункті орків збереться більше вагнерівців.

Цікава версія про те, як дізналися про розташування штабу: пропагандист «Федерального агентства новин» Сергей Среда ще 8 серпня опублікував у себе на каналі своє фото прямо навпроти під'їзду з табличкою з номером будинку. На одній із фотографій цього Среди є людина, схожа на олігарха Пригожина – власника ПВК Вагнер.

Росіяни самі здали свої позиції
Росіяни самі здали свої позиції
скріншот з соцмереж

Висновки: маємо відмінний результат діяльності ЗСУ, які використовували людську дурість та недотримання рашистами техніки безпеки, об'єднали все це з грамотною розвідувальною та аналітичною роботою та додали точне влучення з подальшим інформаційним відпрацюванням результату.

До цього є лише одне доповнення. ПВК Вагнера необхідно знищити повністю. І найбільш вдалий момент для цього був би саме на полі бою – при здійсненні найманцями чергових штурмових дій. Для цього необхідно використовувати наші штурмові групи, які мають мотивацію та знають на Донбасі кожен метр. Вже понад два місяці цю роботу могли б виконати ми.

Але робити це, перебуваючи під домашнім арештом, дуже… важко. У будь-якому випадку – хлопці, які завдали рашистам ще один точний і дуже болючий удар – молодці! Сподіваємося, що далі буде…

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: