Остап Семерак Міністр Кабінету міністрів

На найближчому засіданні Уряду підніму питання про оголошення суворої догани голові Державної екоінстекції

Сьогодні відвідав Національний природний парк «Гуцульщина» в Івано-Франківській області.

Сьогодні відвідав Національний природний парк «Гуцульщина» в Івано-Франківській області.

Поспілкувався із працівниками парку та природознавцями області, ознайомився із станом природних екосистем найбільшого природнього парку Українських Карпат.

За власною ініціативою оглянув проблемні території незаконних рубок лісів. Масштаби побаченого мене вразили. Це – суцільні незаконні вирубки, здійснених без відповідних лімітів. Це – зламані кілометрові смуги дерев, пеньки, лисі схили парку, незаконно встановлені мисливські лісові земельні ділянки, захоплені лісові земельні ділянки, здані у приватне користування з порушенням норм законодавства.

Враховуючи побачене, та беручи до уваги ігнорування численних рішень ряду міністерських комісій Екологічною інспекцією в Івано-Франківські області, дав доручення негайно розглянути доцільність перебування на посаді начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області Стефурака І. Я.

Крім того, на найближчому засіданні Уряду підніму питання щодо оголошення суворої догани Андрію Заїці (голова Державної екологічної інспекції) за самоусунення від контролю за виконанням службових обов’язків та ганебне ставлення до лісового багатства України.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: