Кононенко: Онищенко і Лещенко зобов'язані опублікувати поіменний список всіх, кого підкуповували

Кононенко: Онищенко і Лещенко зобов'язані опублікувати поіменний список всіх, кого підкуповували
Сергій Лещенко

Заступник голови фракції БПП вважає, що нардеп Лещенко має назвати ім'я тих, кого ніби-то підкуповував Онищенко

Народний депутат Ігор Кононенко в інтерв'ю телеканалу NewsOne зажадав від екс-депутата-втікача Олександра Онищенка і його публічного представника депутата Сергія Лещенка опублікувати докладний поіменний перелік усіх осіб, кому з держслужбовців і депутатів платилися гроші.

«Коли Онищенко робить заяви, що підкуповував депутатів, підкуповував глав облрад, принципова позиція моя і нашої фракції - назви прізвища! Назвіть прізвища тих, кому давали гроші і кого ти купував. А далі вже будуть питання до цих людей», - заявив Ігор Кононенко 9 грудня о програмі «Великий ефір» на телеканалі NewsOne.

За словами заступника голови фракції «Блок Петра Порошенка», він особисто, спільно з колегами депутатами готовий ініціювати розслідування з цього приводу і звертатися в НАБУ.

«Онищенко заявив, що близько 70 депутатів отримували від нього гроші. Будь ласка, назви прізвища - хто отримував ці гроші. Щоб було проведено розслідування щодо цих депутатів або компаній. Необхідно назвати якісь конкретні факти, коли Ви робите такі звинувачення», - зажадав народний депутат.

Нагадаємо, у вівторок, 6 грудня, у ЗМІ з'явився запис, зроблений нардепом Олександром Онищенком з нібито депутатом Олесем Довгим, який, за твердженням Онищенка, приїхав із ним домовлятися.

Як повідомлялося, Онищенко, який раніше заявляв про передачу «компромату на Порошенка» спочатку американським, а потім і російським спецслужбам, має в своєму розпорядженні чотири кейси записів із матеріалами.

Крім того, глава Антикорупційного бюро заявив, що Онищенко має кілька громадянств.

Раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура України викликає Онищенка на допит 13 грудня 2016 року за озвученими фактами корупції у вищих ешелонах влади.

Читайте також статтю «Главкома» Плівки Онищенка. Що з таким «компроматом» робитимуть Британія та Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: