Користувачів бухгалтерської програми 1С заспокоїли: програма працюватиме

Користувачів бухгалтерської програми 1С заспокоїли: програма працюватиме
Програма 1С

У компанії стверджують, що програма «1С:Підприємство» цілком працездатна, технічна підтримка працює у штатному режимі, всі інформаційно-методологічні ресурси доступні для користування»

Використання програмних продуктів «1С:Підприємство» повністю відповідає чинному законодавству України. Про це повідомляє офіційна сторінка компанії 1С.

«Інформуємо наших користувачів про те, що використання програмних продуктів «1С:Підприємство» повністю відповідає чинному законодавству України. Указ президента України №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» стосується тільки окремих юридичних осіб», – вказано у повідомленні.

У компанії стверджують, що «програма «1С:Підприємство» повністю працездатна, технічна підтримка працює у штатному режимі, всі інформаційно-методологічні ресурси доступні для користування».

«Партнери «1С:Франчайзі» продовжують надавати послуги з оновлення продуктів і інформаційно-технологічної підтримки користувачів програмних продуктів «1С:Підприємства», – повідомили в 1С.

Повідомляється, що користувачі можуть отримати консультації щодо роботи рішень «1С:Підприємства» як телефоном, так і електронною поштою.

Нагадаємо, що в Україні під санкції потрапила відома бухгалтерська програма 1С.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: