Лавров обурився на спецслужби США за прослуховування російського посла

Лавров обурився на спецслужби США за прослуховування російського посла

Глава МЗС Росії нагадав, що інформація про «прослушку» Кисляка з'явилася на тлі скандалу про зв'язки Майкла Флінна з Москвою

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров звинуватив спецслужби Сполучених Штатів в тому, що вони прослуховують посла Росії в США Сергія Кисляка, пише «Интерфакс».

«Американські спецслужби розповідали журналістам, абсолютно офіційно, хоча й анонімно, про те, що комунікації, як вони висловилися, нашого посла Кисляка рутинно прослуховувалися, включаючи його доповіді в Москву, про те, що він робить у Вашингтоні, виконуючи свої обов'язки», - зазначив він.

Глава МЗС Росії нагадав, що інформація про «прослушку» Кисляка з'явилася на тлі скандалу про зв'язки екс-радника президента США Дональда Трампа з нацбезпеки Майкла Флінна з Москвою.

«Ми теж читаємо цікаві речі, наприклад, у зв'язку зі скандалом, який був розкручений з радником Трампа з нацбезпеки генералом Флінном», - додав він.

У зв'язку з цим Лавров закликав звертати увагу на дії тих, хто «давно довів, що намагається відслідковувати будь-які події по всьому світу, в тому числі, не цілком нелегітимними способами».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: