Омелян очікує відставки Балчуна цього місяця

Омелян очікує відставки Балчуна цього місяця
Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун

Конфлікт між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та головою правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцехом Балчуном триває вже давно

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляє, що керівництво «Укрзалізниці» не відповідає потребам України і має бути звільнене. Про це він сказав журналістам, відповідаючи на запитання, чи не поставить цьогоріч «Укрзалізниця» під загрозу темпи виконання дорожніх робіт, як це було 2016 року, коли вона не забезпечила вчасно доставку матеріалів.

«Хронічна проблема одна й та сама: локомотивів бракує, вагонів не вистачає. Тут питання, в першу чергу, управлінське. Як тільки буде змінено команду на якісну, ми зможемо говорити про те, що ми готові йти назустріч бізнесу. На жаль, Одеська залізниця протягом останнього місяця не змогла забезпечити нормальну роботу близька десяти потягів, що призвело до колосальних збитків. Про це у пресі не говорять, але це сумний факт. Подібна ситуація двічі була у березні. Зараз це вже втретє. Такі речі неприпустимі», – повідомив Омелян, якого цитує прес-служба Мінінфраструктури.

Міністр наголосив, що вирішення проблем «Укрзалізниці» потребує кадрових рішень від Кабміну: «Це проблеми управлінського характеру. Команда, на жаль, не дала необхідних результатів. Її звільнити треба було давно. Я сподіваюся, що цього місяця буде прийнято відповідні рішення на рівні Кабміну».

Як відомо, конфлікт між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та головою правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцехом Балчуном триває вже давно. Омелян заявляв, що цей конфлікт завершиться приходом або нового міністра, або нового голови «Укрзалізниці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: