Печерський суд дозволив затримати Януковича

Печерський суд дозволив затримати Януковича
Віктор Янукович

Клопотання прокурора Головної військової прокуратури розглядалося у закритому судовому засіданні

14 грудня Печерський райсуд м. Києва задовольнив клопотання Головної військової прокуратури та надав дозвіл на затримання екс-президента-втікача Віктора Януковича з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.

«14 грудня Печерський райсуд м. Києва, розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання прокурора Головної військової прокуратури Р.Кравченка про надання дозволу на затримання підозрюваного Януковича В.Ф. з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, встановив клопотання задовольнити та надати дозвіл на затримання підозрюваного Януковича В.Ф.», - написав генпрокурор.

13_06

14_08

15_04

16_01

Нагадаємо, раніше Луценко повідомив про готовність ГПУ завершити досудове розслідування за фактом вчинення державної зради Януковичем і передати матеріали до суду.

Адвокат Януковича Віталій Сердюк раніше заявив, що Луценку було повернуто підозру, яку він оголосив через відеоконференц-зв’язок колишньому президенту України Віктору Януковичу під час засідання у справі екс-беркутівців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: