У Маріуполі зчинилася стрілянина через собаку, що справив нужду на автівку

У Маріуполі зчинилася стрілянина через собаку, що справив нужду на автівку
Стрілянина

За собаку кулі отримав господар

Ввечері в неділю, 16 квітня, у Маріуполі сталася стрілянина через собаку, який справив нужду на колесо припаркованої біля будинку автівки. Про подробиці інциденту розказав начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Неділя, вечір, Маріуполь, Світле Воскресіння Христове. Чоловік 1989 року народження вигулює свого собаку на майданчику біля будинку. Там стоїть автомобіль, на колесо якого тварина вирішила справити нужду. Власнику машини це не сподобалось. І вирішив він «наказати» собаку – витягнув травматичну зброю та поцілився в тварину. Господар прикрив собою собаку та отримав вогнепальне поранення лівого плеча та лівого тазостегнового суглоба. Мабуть, ще зранку цей «мисливець» був у церкві, де святі отці проповідували любов до ближнього свого. А вже ввечері любов до людей минула і перемогла «тяга до чистоти», – сказано в повідомленні очільника обласної поліції у Facebook.

Нагадаємо, у кінці березня у Києві стався конфлікт між двома водіями на Чоколівському бульварі, який закінчився стріляниною. Одна людина постраждала.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: