Під час зіткнень у центрі Києва побили нардепа Соболєва

Під час зіткнень у центрі Києва побили нардепа Соболєва

Під час зіткнень постраждало щонайменше 10 осіб

Під час зіткнень у центрі Києва побили народного депутата Єгора Соболєва. Про це сам депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Вітаю президента Порошенка та міністра внутрішніх справ Авакова. Стягнув у район Банкової кілька тисяч правоохоронців. Цим панам вдалося розірвати мітинг людей, які виступають проти торгівлі з окупованими територіями, затримати кількох, декількох зробити клієнтами «швидкої», а головне – розбити намет, який ми хотіли встановити на розі Банкової та Інститутської. Блискуча перемога нової поліції разом з Нацгвардією», – написав нардеп.

За словами Соболєва, він намагався зупинити бійку між протестувальниками та правоохоронцями, передає Громадське.

У той же час повідомляється, що Соболєв застосував силу щодо поліцейського.

Командира батальйону «ОУН» Миколу Коханівського затримала поліція під час акції у центрі Києва на підтримку торговельної блокади окупованого Донбасу.

Близько 19-ї години неділі між протестувальниками і поліцією почалася тиснява і словесні перепалки на вулиці Інститутській. Правоохоронці не дозволили розмістити мітингувальникам намет біля Адміністрації президента. Потім частина активістів рушили з урядового кварталу в центр міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: