Янукович ногами забиває Угоду про асоціацію насмерть

Заява Юлії Тимошенко у зв’язку з подіями навколо її захисника Сергія Власенка

Заява Юлії Тимошенко у зв’язку з подіями навколо її захисника Сергія Власенка:

- Віктор Янукович останні тижні вже насмерть ногами забиває угоду про асоціацію. Порушення абсурдних кримінальних справ проти мого захисника Сергія Власенка зроблене сплановано та холоднокровно, як останній удар в саме серце українських надій на підписання угоди.

Янукович хоче переконати європейських лідерів, що їх зусилля із захисту України від диктатури марні і вони мусять здатися та відступити.

Януковичу здалося, що для повного краху наших європейських перспектив вже недостатньо залишати за гратами політв'язнів, грубо позбавляти Віталія Кличка можливості брати участь у президентських виборах або зривати ухвалення європейських законів. Йому мало абсолютно зухвало і безпідставно позбавляти члена президії політради партії "Батьківщина" Сергія Власенка депутатського мандата, а мене – права на захист. Для повної упевненості Янукович вирішив діяти безпрограшно та агресією проти Сергія Власенка вже гарантовано вбити угоду.

Я закликаю всіх лідерів Європейського Союзу, українське громадянське суспільство та опозицію негайно діяти та за будь-яких обставин добиватися підписання нашої угоди.

Не можна допустити, щоб кулуарні змови та особисті фобії Януковича остаточно знищили європейський шлях України.

Я звертаюся до всіх, хто має вплив на перебіг цих історичних подій, з проханням захистити 46 мільйонів українців від падіння в сутінкову зону свавілля та безкарності диктатури.

Юлія Тимошенко,

Качанівська колонія,

м. Харків,

11 листопада 2013 року

Заяву Юлії Тимошенко сьогодні оприлюднила її дочка Євгенія