Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Янукович ногами забиває Угоду про асоціацію насмерть

Заява Юлії Тимошенко у зв’язку з подіями навколо її захисника Сергія Власенка

Заява Юлії Тимошенко у зв’язку з подіями навколо її захисника Сергія Власенка:

- Віктор Янукович останні тижні вже насмерть ногами забиває угоду про асоціацію. Порушення абсурдних кримінальних справ проти мого захисника Сергія Власенка зроблене сплановано та холоднокровно, як останній удар в саме серце українських надій на підписання угоди.

Янукович хоче переконати європейських лідерів, що їх зусилля із захисту України від диктатури марні і вони мусять здатися та відступити.

Януковичу здалося, що для повного краху наших європейських перспектив вже недостатньо залишати за гратами політв'язнів, грубо позбавляти Віталія Кличка можливості брати участь у президентських виборах або зривати ухвалення європейських законів. Йому мало абсолютно зухвало і безпідставно позбавляти члена президії політради партії "Батьківщина" Сергія Власенка депутатського мандата, а мене – права на захист. Для повної упевненості Янукович вирішив діяти безпрограшно та агресією проти Сергія Власенка вже гарантовано вбити угоду.

Я закликаю всіх лідерів Європейського Союзу, українське громадянське суспільство та опозицію негайно діяти та за будь-яких обставин добиватися підписання нашої угоди.

Не можна допустити, щоб кулуарні змови та особисті фобії Януковича остаточно знищили європейський шлях України.

Я звертаюся до всіх, хто має вплив на перебіг цих історичних подій, з проханням захистити 46 мільйонів українців від падіння в сутінкову зону свавілля та безкарності диктатури.

Юлія Тимошенко,

Качанівська колонія,

м. Харків,

11 листопада 2013 року

Заяву Юлії Тимошенко сьогодні оприлюднила її дочка Євгенія

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: