Антимайдан. Що це було?

Організатори вирішили, що шлях "фанів" «Януковича» має пройти маршрутом «тітушок»

Дуже шкода, що «безстроковий» мітинг звезених «фанатів» Януковича швидко закінчився. Могли би походити по Києву, поговорити з євромайданцівцями, можливо, щось би зрозуміли. Але організатори вирішили, що шлях "фанів" «Януковича» має пройти маршрутом «тітушок»: регіон-автобус-вольєр-автобус-регіон. Таким маршрутом вони би хотіли щоби ходила вся країна.

Підсумок такий: 1) Азаров забрехався про візи та одностатеві шлюби, чим спричинив черговий міжнародний конфуз. Саме про це, а не про підтримку Януковича напишуть світові ЗМІ 2) маловідомий нардеп волав допомоги у Путіна, чим спричинив напад колективної огиди у українців поза вольєром 3) ні про які обіцяних 200.000 тис прибічників регіоналів, навіть, близько не йшлося, що мало би породити питання у організаторів - куди пішли гроші? 4) провокацій ніхто не влаштовував, бо «бюджетники» самі не тямили на підтримку чого їх привезли у Київ.

Залишилось питання – що це взагалі було і ДЛЯ ЧОГО це було потрібно ПР? Щоб показати різницю з сусіднім справжнім Майданом, де 24 години на добу - люди, ідеї, промови, музика, свобода?