Сергій Таран Політолог

Антимайдан. Що це було?

Організатори вирішили, що шлях "фанів" «Януковича» має пройти маршрутом «тітушок»

Дуже шкода, що «безстроковий» мітинг звезених «фанатів» Януковича швидко закінчився. Могли би походити по Києву, поговорити з євромайданцівцями, можливо, щось би зрозуміли. Але організатори вирішили, що шлях "фанів" «Януковича» має пройти маршрутом «тітушок»: регіон-автобус-вольєр-автобус-регіон. Таким маршрутом вони би хотіли щоби ходила вся країна.

Підсумок такий: 1) Азаров забрехався про візи та одностатеві шлюби, чим спричинив черговий міжнародний конфуз. Саме про це, а не про підтримку Януковича напишуть світові ЗМІ 2) маловідомий нардеп волав допомоги у Путіна, чим спричинив напад колективної огиди у українців поза вольєром 3) ні про які обіцяних 200.000 тис прибічників регіоналів, навіть, близько не йшлося, що мало би породити питання у організаторів - куди пішли гроші? 4) провокацій ніхто не влаштовував, бо «бюджетники» самі не тямили на підтримку чого їх привезли у Київ.

Залишилось питання – що це взагалі було і ДЛЯ ЧОГО це було потрібно ПР? Щоб показати різницю з сусіднім справжнім Майданом, де 24 години на добу - люди, ідеї, промови, музика, свобода?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: