Російський музикант Антоха МС не зміг потрапити до України

Антоха МС

Усі квитки на заплановані концерти можна буде повернути до кас, починаючи з 5-го березня

Російський музикант Антон Кузнєцов, який виступає під псевдонімом Антоха МС, не зміг потрапити до України через несподівано оголошену заборону в’їзду. Про це повідомляється на офіційній сторінці музиканта у Facebook.

У зв'язку з цим скасовано три концерти, які мали відбутися в Києві, Харкові та Дніпрі.

«Дорогі друзі, ми змушені повідомити, що сьогоднішній концерт Антохи МС у Києві, Харкові, Дніпрі скасовано через відмову у в'їзді артисту на територію України! У нас були всі необхідні документи, також ми заздалегідь отримали дозвіл СБУ на проведення заходу, але Антону все одно було відмовлено», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Державний комітет телебачення і радіомовлення України не дозволив ввезти в Україну чотири російські книги через їхній антиукраїнський зміст. Відтак, відомство заборонило ввозити в Україну з території РФ книги Михайла Задорнова, Валентина Гнатюка та Юлії Гнатюк «Руны Вещего Олега», Андрія Десницького «Христианство. Настоящее. Россия, XXI век», Єлизавети Дворецької «Ольга, княгиня воинской удачи» і Миколи Леонова, Олексія Макеєва «Опасная масть».