Російський музикант Антоха МС не зміг потрапити до України

Російський музикант Антоха МС не зміг потрапити до України
Антоха МС

Усі квитки на заплановані концерти можна буде повернути до кас, починаючи з 5-го березня

Російський музикант Антон Кузнєцов, який виступає під псевдонімом Антоха МС, не зміг потрапити до України через несподівано оголошену заборону в’їзду. Про це повідомляється на офіційній сторінці музиканта у Facebook.

У зв'язку з цим скасовано три концерти, які мали відбутися в Києві, Харкові та Дніпрі.

«Дорогі друзі, ми змушені повідомити, що сьогоднішній концерт Антохи МС у Києві, Харкові, Дніпрі скасовано через відмову у в'їзді артисту на територію України! У нас були всі необхідні документи, також ми заздалегідь отримали дозвіл СБУ на проведення заходу, але Антону все одно було відмовлено», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Державний комітет телебачення і радіомовлення України не дозволив ввезти в Україну чотири російські книги через їхній антиукраїнський зміст. Відтак, відомство заборонило ввозити в Україну з території РФ книги Михайла Задорнова, Валентина Гнатюка та Юлії Гнатюк «Руны Вещего Олега», Андрія Десницького «Христианство. Настоящее. Россия, XXI век», Єлизавети Дворецької «Ольга, княгиня воинской удачи» і Миколи Леонова, Олексія Макеєва «Опасная масть».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: