Вийшов мультяшний відеокліп на хіт «Летять бомблять»

Нова пісня вже набула популярності на радіо, тепер вийшов "знущальний" кліп

Український виконавець Andre Kriche випустив відеороботу на пісню "Летять Бомблять" у вигляді патріотично-хайпового мультфільму

Яскравий представник українського шоу-бізнесу, співак Andre Kriche, який нещодавно випустив свій перший хіт «Летять Бомлять», презентує дебютний кліп. Пісню вже активно ротують топові українські радіостанції, а також використовує Національна Гвардія України та наші бійці з ЗСУ.

«Я відчув потребу допомагати Україні та нашим славним ЗСУ не лише благодійними та волонтерськими вчинками, але і через призму музики. Я хочу, аби хлопці з передової могли заряджатись енергією та позитивним настроєм. Тепер можна не лише слухати пісню, а і переглядати мій перший кліп», - поділився Andre Kriche.

Aнімований кліп виконавець підготував у тандемі з продюсером Лілією Кіш. У відео співака підтримали відомий маг Євген Поляков і композитор Дмитро Криворотов.

«Я проти банальних та стандартних кліпів.  Я хотів якогось новаторства та новизни, тому зробив анімований кліп. Літав на дронах, виганяв москаля, бомбив Росію – все це ви побачите у новому відео», - Andre Kriche.

Співак Andre Kriche знущається над російськими вояками у новому кліпі
фото: прес-служба артиста