Вийшов мультяшний відеокліп на хіт «Летять бомблять»

Вийшов мультяшний відеокліп на хіт «Летять бомблять»
Нова пісня вже набула популярності на радіо, тепер вийшов "знущальний" кліп

Український виконавець Andre Kriche випустив відеороботу на пісню "Летять Бомблять" у вигляді патріотично-хайпового мультфільму

Яскравий представник українського шоу-бізнесу, співак Andre Kriche, який нещодавно випустив свій перший хіт «Летять Бомлять», презентує дебютний кліп. Пісню вже активно ротують топові українські радіостанції, а також використовує Національна Гвардія України та наші бійці з ЗСУ.

«Я відчув потребу допомагати Україні та нашим славним ЗСУ не лише благодійними та волонтерськими вчинками, але і через призму музики. Я хочу, аби хлопці з передової могли заряджатись енергією та позитивним настроєм. Тепер можна не лише слухати пісню, а і переглядати мій перший кліп», - поділився Andre Kriche.

Aнімований кліп виконавець підготував у тандемі з продюсером Лілією Кіш. У відео співака підтримали відомий маг Євген Поляков і композитор Дмитро Криворотов.

«Я проти банальних та стандартних кліпів.  Я хотів якогось новаторства та новизни, тому зробив анімований кліп. Літав на дронах, виганяв москаля, бомбив Росію – все це ви побачите у новому відео», - Andre Kriche.

Співак Andre Kriche знущається над російськими вояками у новому кліпі
Співак Andre Kriche знущається над російськими вояками у новому кліпі
фото: прес-служба артиста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: