Скрипаль-віртуоз Кондратів продовжує свій тур Україною

Продовжується тур скрипаля Святослава Кондратіва

Незабаром музикою відомого скрипаля зможуть насолодитися мешканці Херсону, Одеси, Дніпра та інших міст

Відомий український скрипаль Святослав Кондратів повідомив про свій перший всеукраїнський тур «Світ очима скрипаля» ще наприкінці весни. Днями завершилась перша частина туру, яка охопила вісім міст України: Чернівці, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Рівне, Червоноград, Тернопіль та Вінницю.

Святослав Кондратів, скрипаль, який працює в жанрі pop-violin (популярна скрипка), став відомим завдяки музичним відео, які знімає в різноманітних куточках світу на свої власні композиції. Слухачі, завдяки музиці Святослава і його розповідям про чудові місця, мимоволі переносились з північних Фьордів Норвегії до гарячих дюн Сахари, з романтичної Венеції до п’янкої Барселони, подорожували Львовом, узбережжями Дністра і навіть завітали до Нью-Йорка.

Фінал усіх концертів, які протягом туру Україною дав Святослав, був традиційним: зал піднімався зі своїх місць і разом зі Святославом та його командою танцював і співав композицію «Sammerplay».

«Світ очима скрипаля» продовжує крокувати Україною і запрошує всіх шанувальників сучасної інструментальної музики та сучасної скрипки на концерти Святослава Кондратіва. В 2-й частині туру: Біла Церква, Умань, Миколаїв, Херсон, Одеса, Кривий Ріг, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Полтава, Кременчук, Кропивницький, Черкаси.

Про дати концертів організатори докладніше можна дізнатися на офіційній сторінці скрипаля у Facebook.

Також читайте інтерв’ю Святослава Кондратіва «Главкому» - «Бюджет хору Верьовки – 30 млн на рік. І що ми маємо за ці гроші? Музейний експонат!».