У Тернополі відбудеться музичний фестиваль «Файне місто»

Що потрібно знати про «Фестиваль вільних людей»

З 19 до 22 липня на території тернопільського іподрому вшосте відбудеться фестиваль «Файне місто», який ще називають фестивалем вільних людей. Серед головних зірок - рокери з Фінлядії Тар’я Турунен, The Rasmus, німці Oomph!, рокер-електронщик з Уельсу Жяйс Льюїс. Ну і як же без зіркових українців «ВВ», Onuka, чи «Хамерман Знищує Віруси», які нещодавно додали собі до популярності виступом у Івано-Франківську.

На сімох сценах виступлять загалом близько 80 виконавців. Серед них не тільки рок-гурти, а й хіп-хоп, чи реггі виконавці. Та не музикою єдиною. На території імпровізованого амфітеатру можна буде послухати вірші, історії про подорожі та навіть лекцію «Як розпізнати любов».

Організатори фестивалю позиціонують «Файне місто» як соціально спрямований проект для всіх верств громадян, в тому числі для людей з інвалідністю. Відтак, для відвідувачів з посвідченням ІІ-ої групи, та для людей з посвідченням І-ої групи і супроводжуючої особи, вхід на фестиваль – безкоштовний. А при  пред’явленні на вході посвідчення ІІІ-ої групи інвалідності надається знижка 50% від вартості квитка. Більш того, люди з особливими потребами зможуть скористатися послугами спеціального таксі, яке курсуватиме на фестивалі.

З повною програмою і розкладом виступів артистів можна ознайомитися на офіційному сайті фестивалю «Файне місто».