У Тернополі відбудеться музичний фестиваль «Файне місто»

У Тернополі відбудеться музичний фестиваль «Файне місто»

Що потрібно знати про «Фестиваль вільних людей»

З 19 до 22 липня на території тернопільського іподрому вшосте відбудеться фестиваль «Файне місто», який ще називають фестивалем вільних людей. Серед головних зірок - рокери з Фінлядії Тар’я Турунен, The Rasmus, німці Oomph!, рокер-електронщик з Уельсу Жяйс Льюїс. Ну і як же без зіркових українців «ВВ», Onuka, чи «Хамерман Знищує Віруси», які нещодавно додали собі до популярності виступом у Івано-Франківську.

На сімох сценах виступлять загалом близько 80 виконавців. Серед них не тільки рок-гурти, а й хіп-хоп, чи реггі виконавці. Та не музикою єдиною. На території імпровізованого амфітеатру можна буде послухати вірші, історії про подорожі та навіть лекцію «Як розпізнати любов».

__08

Територія тернопільського іподрому, де відбудеться фестиваль «Файне місто»

Організатори фестивалю позиціонують «Файне місто» як соціально спрямований проект для всіх верств громадян, в тому числі для людей з інвалідністю. Відтак, для відвідувачів з посвідченням ІІ-ої групи, та для людей з посвідченням І-ої групи і супроводжуючої особи, вхід на фестиваль – безкоштовний. А при  пред’явленні на вході посвідчення ІІІ-ої групи інвалідності надається знижка 50% від вартості квитка. Більш того, люди з особливими потребами зможуть скористатися послугами спеціального таксі, яке курсуватиме на фестивалі.

З повною програмою і розкладом виступів артистів можна ознайомитися на офіційному сайті фестивалю «Файне місто».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: