Місія ОБСЄ зафіксувала 330 вибухів на Донбасі

Кількість порушень режиму тиші збільшилася

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі за добу зафіксували 330 вибухів в Донецькій області. Про це повідомляє місія в своєму звіті за період з 25 березня до 26 березня.

«У Донецькій області Спеціальна моніторингова місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою (зафіксувавши, серед іншого, приблизно 330 вибухів проти, орієнтовно, 220)», - повідомляється у звіті.

Відзначається, що в Донецькій області порушення були зафіксовані в районі Донецької фільтрувальної станції, Авдіївки, Горлівки, Світлодарська, Лебединського, Піщевика, сіл Заїченко і Роза.

При цьому в Луганській області місія зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню, але без вибухів, в порівнянні з попередньою добою, коли не було зафіксовано взагалі жодного порушення.

Нагадаємо, у період з 1 січня по 23 березня Спеціальна Моніторингова Місія ОБСЄ зафіксувала понад 10 тис. порушень режиму припинення вогню в районах, що знаходяться вздовж лінії зіткнення в Луганській області.