Росіяни обстріляли Куп’янськ: горить приватний будинок та магазин (фото)

Постраждалих внаслідок прильотів немає
Олег Синєгубов / Telegram

На місці прильотів працюють екстрені служби

Російські загарбники вкотре обстріляли Куп’янськ на Харківщині. Про це повідомив голова місцевої ОВА Олег Синєгубов.

«Сьогодні о 7:00 ранку окупанти вкотре обстріляли Куп’янськ. Там горить приватний будинок та магазин», – йдеться в повідомленні.

Попередньо, внаслідок обстрілу, ніхто непостраждав. На місці працюють екстрені служби.

Крім того, минулої доби на Слобожанському напрямку обстрілів зазнали райони населених пунктів Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бударки та Дворічна.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв Вільшанку, Синьківку, Іванівку, Котлярівку і Табаївку. У Вовчанську Чугуївського району ворожі снаряди впали на територію фізично-оздоровчого комплексу. Пошкоджено ангари.

У смт Куп'янськ-Вузловий внаслідок обстрілу пошкоджено два приватних домоволодіння, господарчі споруди і газогін. У смт Дворічна зруйновано дах господарчої будівлі та вибиті вікна у приватному будинку. Близько 11:00 у селі Липці внаслідок артобстрілу поранення отримали двоє людей. Обоє госпіталізовані у середньому стані.

Нагадаємо, триває 336-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Ворог, зазнаючи численних втрат, все ж не припиняє наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Запорізькому та Херсонському – обороняється.