У Тернопільській області два вагони зійшли зі шляху, бо невідомі вкрали рейки

В результаті аварії ніхто не постраждав

У Тернопільській області два вагони приміського поїзда зійшли з рейок через те, що злодії викрали матеріали верхньої будови колії. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Як повідомляється, це сталося 27 березня о 15:20 на 20 км перегону Гусятин - Копичинці в Тернопольской області. Зійшли з рейок два вагони приміського поїзда №6285 Гусятин - Чортків. За результатами експертизи, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці.

«Вагони поїзда зійшли з рейок в результаті викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії. Про факт незаконного втручання в роботу залізниці повідомили прокуратуру і Службу безпеки України. За фактом порушено кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

В результаті інциденту ніхто з пасажирів і співробітників залізниці не постраждав.

«Пасажири поїзда були доставлені за місцем призначення. Спецпідрозділи Львівської залізниці оперативно провели аварійно-відновлювальні роботи», - уточнили у прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові зіткнулися товарний поїзд, електровоз і маневровий потяг. У результаті вісім вагонів зійшли із рейок