Дружина екснардепа Рибалки вихваляється розкішними машинами у Франції – розслідування

Дружина Сергія Рибалки неодноразово хизувалася життям у Франції
скріншот з відео

Анастасія Байбородіна має колекцію розкішних автомобілів

Дружина колишнього депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки, Анастасія Байбородіна, на Лазурному узбережжі Франції вихваляється розкішними автомобілями. Про це йдеться в розслідуванні «Української правди». 

Журналісти помітили, як дорога автівка заїхала до двору маєтку біля самого узбережжя Франції. Потім з неї вийшла Байбородіна. Проте це не єдина розкішна машина дружини ексдепутата.

У Монако Байбородіна від'їхала від одного ресторану до наступного на одному з найдорожчих автомобілів марки Rolls-Royce. 

Один із «люксових» автомобілів Байбородіної

Зазначимо, що Байбородіна у соцмережах відкрито хвалиться розкішним життям у Франції. Жінка виставляє фото з ресторанів, елітних курортів та дякує чоловіку за це. Окрім цього, жінка ділиться фотографіями хутра, діамантів Bulgari та сумками Birkin.

Нагадаємо, що Сергій Рибалка двічі обирався депутатом Дніпровської міськради в 2002 і 2006 роках, де був секретарем постійної комісії з питань законності, правопорядку та охоронної діяльності. Після обрання нардепом 2014 року за списками Радикальної партії Ляшка Рибалка став головою Комітету ВРУ з питань фінансової політики та банківської діяльності. У вересні 2017 року Рибалка відкликаний з посади голови Комітету. Офіційна причина – заява політика 2015 року, коли фракція Радикальної партії вийшла зі складу парламентської коаліції. Сам Рибалка вважає це рішення наслідком політичного тиску і політичним переслідуванням.

Також колишній народний депутат від фракції Радикальної партії Сергій Рибалка нібито причетний до торгівлі з ОРДЛО та фінансування терористів на окупованому Донбасі. Про це йдеться у фільмі-розслідуванні «Криваві горішки, або Хто фінансує війну на Донбасі?», який вийшов в ефірі Першого ділового телеканалу. Автори фільму виклали історію захоплення українських територій проросійськими терористами та визначили організаторів незаконної торгівлі з підприємствами, які були захоплені бойовиками Захарченка, Плотницького та іншими  кримінальними угрупованнями на території ОРДЛО, стверджує ветеран АТО Олег Кравець в інтерв'ю 24 каналу.

Громадськість неодноразово звинувачувала Сергія Рибалку у тому, що він живе не на «депутатську зарплату»

Читайте також: Як нардеп Рибалка торгує з окупованою територією — фільм-розслідування