У Києві виринув чиновник, який на півтора року зник у США (фото)

Усов повернувся на пів року пізніше, ніж тривало навчання
фото з відкритих джерел

Депутатка підкреслила, що людина, перебуваючи на посаді, виїхала за кордон у найскладніший для міста час

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов після півторарічної відсутності в Україні раптово появився в Києві та як ні в чому не бувало провів зустріч з активістами. Про це повідомила депутатка КМДА Ксенія Семенова.

«Людина, перебуваючи на посаді, поїхала закордон фізично у найскладніший для міста час. Повернувся на пів року пізніше, ніж тривало навчання. Весь цей час комуніковував рівно нічого. Пару фото з конгресменами на початку і одне із шапочкою випускника вкінці. Нічого не комунікував не тільки публічно, а і з професійними транспортними спільнотами. Тепер він приїхав, наче нічого і не сталося, зібрав активістів, які його похвалили і продовжує робити вигляд, що то так і треба», – зазначила Семенова.

Депутатка звернулась до Усова із запитанням, чи бажає він щось пояснити людям. Крім того, вона розкритикувала активістів.

«А, панове представники ГО, де ваша самоповага? Це така альтернатива Кандибору, чи куди? Нє, чуваки. Ви ж знаєте, що я завжди за конструктив і співпрацю», – заявила депутатка КМДА.

Вона також поцікавилась, чи не можна було б з тим, хто зник на півтора року, трошки «більш екологічно» відновити співпрацю.

Нагадаємо, екснардеп, депутат Київської міської ради та заступник голови КМДА Усов заявляв, що аплікаційні документи у Гарвард подавав ще до повномасштабної війни – у 2021 році. Ці дії нібито були скоординовані з багатьма особами, зокрема і з мером Києва та головою КМДА Віталієм Кличком, який став одним із трьох його рекомендаторів у Гарвард.