Чоловік опальної Таїсії Повалій витанцьовував на київському концерті Ірини Білик

Ірина Білик

Під час виконання співачкою україномовних хітів Ігор Ліхута зірвався з місця і танцював разом з Наталею Могилевською

11-13 квітня в Національному палаці «Україна» проходять концерти Народної артистки Ірини Білик. У столиці співачка завершує свій всеукраїнський тур «Без гриму. Найкраще. Про кохання». В його рамках артистка провела 34 виступи в різних містах країни. Завершальний акорд арститка зробить у столиці, де заплановано три концерти, пише «Главком».

Серед гостей столичних концертів Білик вже були помічені Наталя Могилевська, Юрій Рибчинський, група «НеАнгели», Павло Зібров, Гарік Кричевський, а також продюсер і чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута. Його помітили уважні глядачі в ложі Палацу, де зібралися близькі друзі Ірини та її чоловік Аслан Ахмадов.

Ліхута підтримував співачку оплесками, а під час виконання україномовних хітів зірки він навіть зірвався з місця і танцював разом з Наталею Могилевською та іншими гостями.

Також був присутній на виступі і колишній чоловік Білик шоумен Дмитро Коляденко. Під час концерту він хотів подарувати артистці квіти, однак охорона не пускала його на сцену в зв'язку з проведенням телезйомки. Незважаючи на це, йому вдалося подолати опір двох сек'юріті і особисто підійти до примадонни. Один з глядачів зняв курйозний епізод на відео:

Напередодні свого всеукраїнського шоу Білик відзначала, що ці виступи - «її найпотаємніша історія, яку вона готова показати шанувальникам». Під час туру патріотично налаштовані активісти намагалися зірвати її концерт у Львові. Однак після того, як співачка погодилася визнати Росію країною-агресором, а на питання, чий Крим, відповіла: «Крим повинен бути нашим», виступ відбувся.

Сьогодні в Києві - заключний концерт туру Ірини Білик.