Чоловік опальної Таїсії Повалій витанцьовував на київському концерті Ірини Білик

Чоловік опальної Таїсії Повалій витанцьовував на київському концерті Ірини Білик
Ірина Білик

Під час виконання співачкою україномовних хітів Ігор Ліхута зірвався з місця і танцював разом з Наталею Могилевською

11-13 квітня в Національному палаці «Україна» проходять концерти Народної артистки Ірини Білик. У столиці співачка завершує свій всеукраїнський тур «Без гриму. Найкраще. Про кохання». В його рамках артистка провела 34 виступи в різних містах країни. Завершальний акорд арститка зробить у столиці, де заплановано три концерти, пише «Главком».

Серед гостей столичних концертів Білик вже були помічені Наталя Могилевська, Юрій Рибчинський, група «НеАнгели», Павло Зібров, Гарік Кричевський, а також продюсер і чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута. Його помітили уважні глядачі в ложі Палацу, де зібралися близькі друзі Ірини та її чоловік Аслан Ахмадов.

9-1Ігор Ліхута, Гарік Кричевський, Аслан Ахмадов на концерті Ірини Білик

Ліхута підтримував співачку оплесками, а під час виконання україномовних хітів зірки він навіть зірвався з місця і танцював разом з Наталею Могилевською та іншими гостями.

16_01Гарік Кричевський, Ігор Ліхута та Ірина Білик

Також був присутній на виступі і колишній чоловік Білик шоумен Дмитро Коляденко. Під час концерту він хотів подарувати артистці квіти, однак охорона не пускала його на сцену в зв'язку з проведенням телезйомки. Незважаючи на це, йому вдалося подолати опір двох сек'юріті і особисто підійти до примадонни. Один з глядачів зняв курйозний епізод на відео:

Напередодні свого всеукраїнського шоу Білик відзначала, що ці виступи - «її найпотаємніша історія, яку вона готова показати шанувальникам». Під час туру патріотично налаштовані активісти намагалися зірвати її концерт у Львові. Однак після того, як співачка погодилася визнати Росію країною-агресором, а на питання, чий Крим, відповіла: «Крим повинен бути нашим», виступ відбувся.

11_04Аншлаг на концерті Ірини Білик у Києві 12 квітня 2018 року

Сьогодні в Києві - заключний концерт туру Ірини Білик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: