У Яценюка нагадали, що парламентська передвиборча кампанія ще не розпочалася і робоче місце депутатів у Раді

«Народний фронт» ніколи не прийме узурпації влади однією особою, - Бурбак

Війна на сході України триває і дестабілізація в середині країни вигідна ворогу, - Бурбак

У фракції «Народний фронт» закликали колег-депутатів повернутися на робочі місця у Верховну Раду, бо парламентська передвиборча кампанія ще не почалась. Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак, йдеться на партійному сайті.

«Тому  повертайтесь і долучайтеся до роботи. Не відволікайтеся на популізм», - підкреслив керівник фракції «Народний фронт».

За словами Бурбака, війна на сході України триває, і дестабілізація в середині країни вигідна ворогу.

«Саме тому ми вимагаємо від кандидатів і політичних сил відповідальності і державницьких позицій. Вимагаємо від обох кандидатів серйозності й змістовної дискусії. Не плутайте вибори президента держави з розвагами і змаганням на рингу», - зазначив Бурбак.

Політик зазначив, що не варто забувати про реальну війну проти України.  «Концентрація російських військ на нашому кордоні залишається високою. Ворог чекає нашої дестабілізації. «Народний фронт» не допустить цього і боротиметься за Україну до цілковитої перемоги», - сказав Бурбак.

Також керівник фракції заявив, що незалежно від результатів виборів президента України позиція «Народного фронту» незмінна.

«Ми ніколи не приймемо розвороту з курсу на вступ до ЄС і НАТО, з курсу на державний статус української мови», - заявив він.

«Народний фронт» не прийме капітулянтських угод з Путіним, в тому числі, у вигляді «федералізацій», відмови України від Криму чи амністій для терористів. Остаточне рішення щодо будь-яких мирних угод з Росією буде ухвалювати Верховна Рада України. І тільки. Це вимога Конституції. Жоден президент не диктуватиме парламенту України. «Народний фронт» ніколи не прийме узурпації влади однією особою», - наголосив керівник фракції.

«Це наші незмінні червоні лінії упродовж багатьох років, які ми нікому не дозволимо перейти», - підкреслив Максим Бурбак.