ConcordBank допоміг ЗСУ на 104 млн грн та сплатив до бюджету понад 151 млн грн

фото: Concord bank

Бійцям було передано БПЛА, понад 40 квадрокоптерів, близько 50 тепловізорів та 30 радіостанцій, зарядні станції, генератори

ConcordBank сплатив до державного бюджету понад 150 млн грн податків, а також спрямував понад 104 млн грн на ЗСУ та благодійність. Про це розповів голова Правління ConcordBank Юрій Задоя.

Зокрема, ConcordBank сплатив державі 141 млн грн податків і майже 10,7 млн грн обов’язкових внесків і зборів до бюджету, сказав голова Правління банку.

За його словами, такі результати дозволили банку перейти на облік зі звичайної податкової до Офісу управління ДПС з роботи з великими платниками податків.

«Для нас це також маркер успішності. Посилення економіки та стійкий бізнес, що розвивається, особливо потрібні Україні зараз, ми розуміємо це. Банківська система до того ж є стратегічно важливою сферою, тож цей «фронт» важливо тримати», - зазначив Задоя.

Він пояснив, що значну частину прибутку щомісяця банк спрямував на допомогу Збройним силам. Так, у деякі місяці до 50% прибутку йшло на підтримку захисників.

«За рік повномасштабного вторгнення ConcordBank перерахував на благодійні проєкти та підтримку ЗСУ понад 104 млн грн», – навів дані Юрій Задоя.

Така підтримка забезпечила виконання 250 запитів від військових підрозділів. Бійцям було передано БПЛА, понад 40 квадрокоптерів, близько 50 тепловізорів та 30 радіостанцій, зарядні станції, генератори, розповіли у ConcordBank. 

Нагадаємо, ConcordBank також профінансував виготовлення для Сил ТрО найбільшої партії інноваційних інженерно-саперних систем ПК-8,  допоміг придбати два українські БПЛА «Чаклун», а також дрона «Кажан».

У 2022 році ConcordBank увійшов до списку «25 провідних банків України під час війни» за версією Financial Club. У дослідженні за понад 100 показниками він посів 15-е місце серед комерційних і державних банків в Україні.