На Львівщині кількість споживачів газу зросла на 7,1 тис.

Збільшення клієнтів відбувається за рахунок новобудов та їх газифікації

Впродовж 2018 року новими клієнтами ТОВ «Львівгаз збут» стали ще 7 093 споживачів газу. Найбільший приріст побутових споживачів газу спостерігається у Львові. На обласний центр приходиться 82% нових клієнтів, а це 5816 домогосподарств. Таке збільшення клієнтів відбувається за рахунок новобудов та їх газифікації.

Клієнти «Львівгаз збуту», котрі використовують газ для побутових потреб, споживають його найбільше. Обслуговування таких споживачів є найбільш затратним та трудомістким, адже вимагає від компанії організації щоденного прийому клієнтів та опрацювання звернень, виготовлення та доставки рахунків, забезпечення роботи Контакт-центру, інших інформаційно-консультаційних та платіжних сервісів тощо.

«Станом на 1 листопада  борг побутових споживачів газу складає більше 1,5 млрд грн. А нерегулярне розрахування споживачів Львівщини за послуги газопостачання і є основною складністю роботи. Серед них частина пільговики та субсидіанти, за яких держава сплачує в формі клірингових бюджетних розрахунків, а їх неможливо використовувати для фінансування господарських витрат компанії», - зазначила директор ТОВ «Львівгаз збут» Наталія Лавриненко.

Для вирішення таких проблем компанія «Львівгаз збут» налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою Контакт-центру, а ще є сервіс Особистий кабінет на сайті 104.ua та платіжні онлайн-сервіси. З останніх нововведень можна відзначити запуск мобільного додатку - 104.mobile.