На Львівщині кількість споживачів газу зросла на 7,1 тис.

На Львівщині кількість споживачів газу зросла на 7,1 тис.

Збільшення клієнтів відбувається за рахунок новобудов та їх газифікації

Впродовж 2018 року новими клієнтами ТОВ «Львівгаз збут» стали ще 7 093 споживачів газу. Найбільший приріст побутових споживачів газу спостерігається у Львові. На обласний центр приходиться 82% нових клієнтів, а це 5816 домогосподарств. Таке збільшення клієнтів відбувається за рахунок новобудов та їх газифікації.

Клієнти «Львівгаз збуту», котрі використовують газ для побутових потреб, споживають його найбільше. Обслуговування таких споживачів є найбільш затратним та трудомістким, адже вимагає від компанії організації щоденного прийому клієнтів та опрацювання звернень, виготовлення та доставки рахунків, забезпечення роботи Контакт-центру, інших інформаційно-консультаційних та платіжних сервісів тощо.

«Станом на 1 листопада  борг побутових споживачів газу складає більше 1,5 млрд грн. А нерегулярне розрахування споживачів Львівщини за послуги газопостачання і є основною складністю роботи. Серед них частина пільговики та субсидіанти, за яких держава сплачує в формі клірингових бюджетних розрахунків, а їх неможливо використовувати для фінансування господарських витрат компанії», - зазначила директор ТОВ «Львівгаз збут» Наталія Лавриненко.

Для вирішення таких проблем компанія «Львівгаз збут» налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою Контакт-центру, а ще є сервіс Особистий кабінет на сайті 104.ua та платіжні онлайн-сервіси. З останніх нововведень можна відзначити запуск мобільного додатку - 104.mobile.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: