Без гарячої води у Києві лишилися майже 4 тисячі споживачів

У рамках підготовки міста до зими випробування проходять теплові мережі ТЕЦ-5

Спеціалісти КП «Київські теплові мережі» до 9 липня тестуватимуть тепломагістралі, які живляться від ТЕЦ-5. Дана теплоелектроцентраль забезпечує гарячим водопостачанням 2640 споживачів у Солом’янському, Святошинському, Шевченківському, Печерському, Подільському, Дарницькому, Голосіївському та Дніпровському районах. Під час гідравлічних випробувань гаряче водопостачання на цій території буде припинено. Про це повідомляє прес-служба КП «Київтеплоенерго».

Станом на 25 червня спеціалісти виявили 2294 експлуатаційних та гідравлічних пошкоджень з яких 2019 уже усунули.

«Наразі в рамках підготовки міста до зими випробування проходять теплові мережі ТЕЦ-5, двох районних та семи квартальних котелень («Відрадний»; «Нивки» та «Бортничі»; «Дніпроводська»; «Щусєва-Котовського»; «вул. Депутатська, 2»; «Будівельників-10»; «Борщагівська – 154»; «вул. Депутатська, 1», - інформують у «Київтеплоенерго».

У зв’язку з цим без гарячого водопостачання лишається 3814 споживачів. Серед них: 2171 житловий будинок, 43 лікувальні заклади, 108 дитячих садочків, 77 шкіл та 1415 відомств.

Нагадаємо, що гідравлічні випробування у Києві тривають з 10 квітня по 30 серпня, згідно з графіком затвердженим в КМДА. Діагностика теплових мереж є обов’язковим заходом з підготовки теплового господарства міста до опалювального сезону, що допомагає виявити та ліквідувати максимально можливу кількість найбільш зношених ділянок теплових мереж та запобігти появі пошкоджень під час опалювального сезону.