Через ремонт доріг на Борщагівці три дні буде обмежено рух транспорту

Рух буде обмежено по шляхопроводу на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса у напрямку вул. Борщагівської

У столиці на три дні буде обмежено рух транспорту по шляхопроводу через залізничні колії на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса у напрямку вул. Борщагівської. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

Обмеження пов’язано з ремонтними роботами.

«З 11.00 год. 11.04.2018 до 23.00 год. 13.04.2018 у зв’язку з виконанням ремонту деформаційних швів рух транспорту по шляхопроводу через залізничні колії на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса у напрямку вул. Борщагівської буде частково обмежено у першій та другій смузі руху», - йдеться в повідомленні дорожників.

«Київавтодор» просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з виконанням ремонтних робіт.

Нагадаємо, на одній із найбільших магістралей Києва тривають роботи із капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса з вул. Гната Юри і вул. Володимира Покотила у Києві.

Роботи розпочалися 15 березня. Це вже другий етап робіт на цій розв’язці.

Як повідомляв «Главком», реконструкція частини розв’язки розпочалася минулого року на початку вересня.

7 квітня кореспондент «Главкома» побував на місці капітального ремонту та подивився, як просуваються роботи. Дивіться фоторепортаж.