Через ремонт доріг на Борщагівці три дні буде обмежено рух транспорту

Через ремонт доріг на Борщагівці три дні буде обмежено рух транспорту

Рух буде обмежено по шляхопроводу на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса у напрямку вул. Борщагівської

У столиці на три дні буде обмежено рух транспорту по шляхопроводу через залізничні колії на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса у напрямку вул. Борщагівської. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

Обмеження пов’язано з ремонтними роботами.

«З 11.00 год. 11.04.2018 до 23.00 год. 13.04.2018 у зв’язку з виконанням ремонту деформаційних швів рух транспорту по шляхопроводу через залізничні колії на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса у напрямку вул. Борщагівської буде частково обмежено у першій та другій смузі руху», - йдеться в повідомленні дорожників.

«Київавтодор» просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з виконанням ремонтних робіт.

Нагадаємо, на одній із найбільших магістралей Києва тривають роботи із капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса з вул. Гната Юри і вул. Володимира Покотила у Києві.

Роботи розпочалися 15 березня. Це вже другий етап робіт на цій розв’язці.

Як повідомляв «Главком», реконструкція частини розв’язки розпочалася минулого року на початку вересня.

7 квітня кореспондент «Главкома» побував на місці капітального ремонту та подивився, як просуваються роботи. Дивіться фоторепортаж.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: