Для двох районів Києва можуть вдруге за осінь підвищити тарифи на тепло

Для абонентів без лічильників ціна на опалення може збільшитися на 7,43% 

У жовтні НКРЕКП уже підвищила тарифи на виробництво теплової енергії для населення для «Євро-Реконструкції»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, (НКРЕКП) має намір підвищити тарифи на 7,43% або на 91,09 гривень до 1 316,28 гривень/Гкал (з ПДВ) на виробництво теплової енергії для населення для «Євро-Реконструкції».

Про це свідчить проект рішення до засідання, запланованого на 23 листопада, оприлюднений на сайті регулятора.

Зазначається, що для абонентів без лічильників ціна на опалення збільшиться на 7,43% або на 2,42 гривні до 35 гривень кв. м.

Тариф на центральне гаряче водопостачанням для абонентів «Євро-Реконструкції» збільшиться на 7,34% або на 5,4 гривні до 78,93 гривні за умови підключення сушарок для рушників і на 7,45% або на 5,06 гривень до 72,99 гривні без сушарок для рушників.

Теплопостачальна компанія «Євро-Реконструкція» володіє Дарницькою ТЕЦ зі встановленою електричною потужністю 160 МВт, і тепловою потужністю - 1 228 Гкал-год.

«Євро-Реконструкція» поставляє тепло промисловим підприємствам та житловим масивам Дніпровського та Дарницького районів.

Технологічно ТЕЦ може працювати на природному газі, кам'яному вугіллі та топочному мазуті.

У жовтні НКРЕКП підвищила тарифи на 3,7% до 1 225,19 гривень/Гкал на виробництво теплової енергії для населення для «Євро-Реконструкції».