Для двох районів Києва можуть вдруге за осінь підвищити тарифи на тепло

Для двох районів Києва можуть вдруге за осінь підвищити тарифи на тепло
Для абонентів без лічильників ціна на опалення може збільшитися на 7,43% 

У жовтні НКРЕКП уже підвищила тарифи на виробництво теплової енергії для населення для «Євро-Реконструкції»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, (НКРЕКП) має намір підвищити тарифи на 7,43% або на 91,09 гривень до 1 316,28 гривень/Гкал (з ПДВ) на виробництво теплової енергії для населення для «Євро-Реконструкції».

Про це свідчить проект рішення до засідання, запланованого на 23 листопада, оприлюднений на сайті регулятора.

Зазначається, що для абонентів без лічильників ціна на опалення збільшиться на 7,43% або на 2,42 гривні до 35 гривень кв. м.

Тариф на центральне гаряче водопостачанням для абонентів «Євро-Реконструкції» збільшиться на 7,34% або на 5,4 гривні до 78,93 гривні за умови підключення сушарок для рушників і на 7,45% або на 5,06 гривень до 72,99 гривні без сушарок для рушників.

Теплопостачальна компанія «Євро-Реконструкція» володіє Дарницькою ТЕЦ зі встановленою електричною потужністю 160 МВт, і тепловою потужністю - 1 228 Гкал-год.

«Євро-Реконструкція» поставляє тепло промисловим підприємствам та житловим масивам Дніпровського та Дарницького районів.

Технологічно ТЕЦ може працювати на природному газі, кам'яному вугіллі та топочному мазуті.

У жовтні НКРЕКП підвищила тарифи на 3,7% до 1 225,19 гривень/Гкал на виробництво теплової енергії для населення для «Євро-Реконструкції».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: