Дружина померлого від пневмонії киянина розповіла, що «швидкі» кілька разів відмовили в госпіталізації чоловіка

Про смерть чоловіка 6 квітня повідомила його дружина

«Остання «швидка» посилено намагалася нам відмовити в госпіталізації, мовляв, посидьте ще три дні і пийте противірусне», - розповіла жінка

30-річного жителя Києва з підозрою на коронавірус, який помер 6 квітня, тривалий час не хотіли госпіталізувати. Про це в Instagram розповіла його дружина Валерія В'юшина.

«Три «швидкі» – і жодна не діагностувала, приватна зокрема, і навіть не намагалася. П'ять днів температура 40 ºС. Кашель просто дикий, без упину. І остання «швидка» посилено намагалася нам відмовити в госпіталізації, мовляв, посидьте ще три дні і пийте противірусне», – написала вона.

Жінка додала, що її чоловіка все-таки забрали до лікарні, де діагностували двосторонню пневмонію.



6 квітня В'юшина повідомила, що її чоловік помер.

«Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого й нікого. Завтра похорон. Будь ласка, не телефонуйте мені», – написала вона.



В Україні, за інформацією МОЗ станом на 9.30 7 квітня, підтверджено 1462 випадки Covid-19, 45 пацієнтів померли, 28 вилікували.

Раніше Главком писав, що 6 квітня в Олександрівській клінічній лікарні міста Києва від коронавірусу Covid-19 помер пацієнт, за життя якого медики боролися кілька тижнів.