Dzidzio може втратити слух. Співак оголосив про скасування концертів

Стали відомі детальні відомості про стан співака

Співак Михайло Хома (Dzidzio) заявив про скасування концертів, які він мав провести у новорічні свята. Відповідну заяву він поширив у соціальних мережах.

За його словами, після обстеження, яке було проведено через скоєний на нього напад, у нього було виявлено розрив барабанної перетинки.

«Вчора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята. Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі відміняємо корпоративні виступи у Новорічну ніч», - сказано у повідомленні.

Dzidzio підкреслив, що для нього, як для музиканта, в першу чергу, є важливим слух, який він може втратити.

Нагадаємо, 28 грудня близько 10:30 біля радіокомпанії у Києві невідомі скоїли напад на Дзідзьо.

Водночас прес-служба поліції Києва повідомила, що правоохоронці опитали потерпілого, відпрацьовують прилеглу до місця події територію та встановлюють записи з камер відеонагляду, які могли зафіксувати інцидент.