Dzidzio може втратити слух. Співак оголосив про скасування концертів

Dzidzio може втратити слух. Співак оголосив про скасування концертів

Стали відомі детальні відомості про стан співака

Співак Михайло Хома (Dzidzio) заявив про скасування концертів, які він мав провести у новорічні свята. Відповідну заяву він поширив у соціальних мережах.

За його словами, після обстеження, яке було проведено через скоєний на нього напад, у нього було виявлено розрив барабанної перетинки.

«Вчора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята. Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі відміняємо корпоративні виступи у Новорічну ніч», - сказано у повідомленні.

Dzidzio підкреслив, що для нього, як для музиканта, в першу чергу, є важливим слух, який він може втратити.

Нагадаємо, 28 грудня близько 10:30 біля радіокомпанії у Києві невідомі скоїли напад на Дзідзьо.

Водночас прес-служба поліції Києва повідомила, що правоохоронці опитали потерпілого, відпрацьовують прилеглу до місця події територію та встановлюють записи з камер відеонагляду, які могли зафіксувати інцидент. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: