Голодна смерть, що шокувала Україну: як 20-річна мати заробляла на дітях

У Києві жінка залишила двох маленьких дітей у квартирі на 9 днів, в результаті хлопчик у віці 1 рік і 11 місяців помер, а його сестра, якій 2 роки 10 місяців, була госпіталізована у тяжкому стані

Так, у ніч на 6 грудня, поліція приїхала за викликом на вулицю Бубнова, 6. Копів викликала мешканка 35-ї квартири.

В помешканні медики з поліцейськими виявили труп хлопчика віком 1 рік 11 місяців. Як з’ясується згодом, маленький Даниїл помер ще три дні тому. Його на рік старша сестричка Аня, яка увесь цей час була зачинена в кімнаті з мертвим братиком, також перебувала у напівпритомному стані.

А їхня 20-річна мама, яка й викликала поліцію, незабаром пояснить: вона просто пішла погуляти… Щоправда, повернулася аж через 9 днів. Увесь цей час діти залишались у квартирі самі. З їжі мали декілька цукерок.

Не менш шокує й інформація про те, що поки горе-матері не було вдома, до дітей кілька разів навідувалась їхня бабуся, яку тут неодноразово бачили і раніше.

Владислава Трофимчук вперше завагітніла у 16. У 18 мала уже двох дітей. Цього року народила третю дитину від коханця – хрещеного батька старшої доньки. Саме у нього вона була в той момент, коли в іншій квартирі від голоду помирали її старші діти.

«Три дитини в 20 років, це не просто інфантильність. У неї троє дітей, це дуже раннє батьківство. Від цього психіка просто руйнується», – коментує дитячий психолог Євгенія Шевченко.

А подруги зважуються розповісти: давно підозрювали, що діти для Влади перш за все – інструмент фінансового заробітку. Кажуть, вона цинічно спекулювала на здоров’ї Ані і Дані.

Як наслідок – статистика трагедій, подібних дій, що трапились у Києві, просто жахає.

Тим часом за життя замореної голодом Ані продовжують боротися лікарі. ЇЇ матері загрожує від трьох до восьми років в’язниці. Доля третьої народженої нею дитини невідома. Начебто вона живе з батьком.

Нагадаємо, канібал убив та розчленував цілу родину у багатоповерхівці Києва.