Кривава різня: у Києві чоловік вбив і розчленував своїх родичів

Кривава різня: у Києві чоловік вбив і розчленував своїх родичів

Деякі ЗМІ пишуть про те, що вбивця був канібалом

У київській багатоповерхівці правоохоронці виявили рештки декількох людських тіл та їх ймовірного вбивцю із вогнепальним пораненням голови. Інформацію підтвердили у прес-службі київської поліції. Розпочато кримінальне провадження.

Вчора, 12 грудня, близько 17:00 сусіди зниклої сім’ї викликали поліцію до однієї із багатоповерхівок Солом’янського района Києву та повідомили, що кілька днів не бачили сусідів. До того ж, у під’їзді чутно неприємний запах.

На прохання поліцейських квартиру не відчинили. У квартиру вдалося потрапити завдяки працівникам ЖЕКу, виламавши двері. Саме в цей момент, у квартирі пролунав постріл.

Правоохоронці виявили у помешканні рештки кількох людських тіл, а також чоловіка із вогнепальним пораненням голови. Медики намагались його врятувати, але він помер у кареті «швидкої». 

Поліція попередньо встановила, що у квартирі проживало троє киян – 51-річна жінка, 68-річний чоловік та їхній син. Скоріш за все, в гості до вбитої сім’ї прийшов 29-річний племінник, який, імовірно, застрелив всіх мешканців квартири та розчленував їх. Для цього він використав кілька кухонних ножів. Що стало причиною такого жахливого вбивства правоохоронці встановлюють.

На місці страшного злочину, поліція виявила два пістолети та набої до них. Експерти проводять огляд квартири, звідки будуть вилучені речові доказі та знаряддя вчиненого злочину.

Поліція встановлює всі обставини події, точну кількість потерпілих та причетність виявленого в квартирі чоловіка до вбивства. Розпочато кримінальне провадження за п. 1 і 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зазначимо, що у деяких ЗМІ з посиланням на джерела у поліції з’явились повідомлення, що ймовірний вбивця був канібалом. Поліція поки не підтвердила цю інформацію.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: