Із Латвії до Києва прибув потяг із хворими українцями, – ЗМІ

23 березня прибув потяг із Риги з евакуйованими українцями

Із потягу досі нікого не випускають, оскільки майже у кожному вагоні є люди із температурою під 40, – повідомляє портал

До Києва прибув потяг із Риги з хворими українцями. Майже в кожному вагоні є люди «із температурою під 40». Людей із поїзду не випускають. Про це пише «Київ оперативний» з посиланням на джерело в СБУ. 

«Сьогодні о 15:45 на столичний залізничний вокзал прибув потяг із нашими громадянами із Риги (Латвія). На поточний момент із потягу досі нікого не випускають, оскільки майже у кожному вагоні є люди із температурою під 40», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що зараз на найвищому рівні ухвалюється рішення щодо подальших дій.

Зазначимо, що 22 березня о 19:40 евакуаційний потяг вирушив з Риги (Латвія) до Києва. 

«Цим потягом забезпечено евакуацію 267 громадян України із Латвії на доручення керівництва України», - повідомляло посольство України в Латвії.

Нагадаємо, що вдень 23 березня стало відомо, що у Києві виявили ще чотири нові випадки захворювання на коронавірусДвоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

Раніше МОЗ повідомляло, що в Україні офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні.